Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen

Het grootste aanbod merk-onderdelen online

Ons aanbod originele horlogeonderdelen is de grootste die online te vinden is. Als erkende dealer van alle merken die wij aanbieden, kunnen wij je altijd het beste advies geven en je de juiste onderdelen leveren voor jouw merkhorloge.

Beschikbaarheidstool

Wanneer je jouw onderdeel niet kunt vinden

Elke dag voegen wij tientallen nieuwe producten toe aan onze catalogus. Omdat ons aanbod van merken erg breed is, is het vrijwel onmogelijk om alle denkbare producten toe te voegen. Dat je een product niet kan vinden op onze website betekent dus niet altijd dat het product niet bestelbaar is! Met onze Beschikbaarheidstool kun je eenvoudig en snel de beschikbaarheid en prijs opvragen van producten/onderdelen die nog niet op onze website te vinden zijn.

Volg de stappen, vul de gevraagde gegevens in en wij laten je weten of we het product kunnen leveren. In bepaalde gevallen kunnen we je direct vertellen of dit mogelijk is. Echter kan het ook zijn dat we dit eerst moeten uitzoeken naar aanleiding van je aanvraag. In dat geval ontvang je per e-mail een reactie van ons, meestal binnen 3 tot 5 werkdagen.

Een aanvraag indienen is zo gepiept: het duurt maximaal 5 minuten.

  Start de module