Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen
  Sinds 1991 dé specialist in horlogeonderdelen
  +24.000 horlogeonderdelen van +70 merken
  Eigen horloge reparatie atelier
Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

  Tips om sneller jouw onderdeel te vinden

Tips en hulpmiddelen die je helpen om efficiënter te zoeken.

Op zoek naar een origineel merkonderdeel voor je horloge? Zoek dan op het horlogekast- of modelnummer van je horloge. Deze vind je doorgaans op de achterzijde van je horloge. Het kastnummer bestaat vaak uit een combinatie van letters en cijfers.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

Ik zie meerdere codes staan op de horlogedeksel. Hoe weet ik wat het kast- of modelnummer is?
Soms vind je meerdere cijfer/letter combinaties op de achterkant van je horloge, zoals een fabriekscode of waterbestendigheidskenmerk (bijv. 5 ATM). Via de onderstaande module kun je eenvoudig en direct het kastnummerformaat van jouw horlogemerk opvragen.

Selecteer het merk van jouw horloge in de onderstaande keuzelijst en zie direct hoe het kast- of modelnummer van jouw horloge er uit ziet.

Selecteer eerst je merk

Weergeven

Apple watch banden

Uw Apple Watch horlogeband vervangen gaat nu wel erg eenvoudig met Horloge-bandjes.nl. U vindt bij Horloge-bandjes.nl namelijk extra voordelig geprijsde Apple Watch connectors. Met deze Apple Watch connectors kunt u de huidige horlogeband vervangen door een band naar eigen keus. De Apple Watch wordt geleverd met een vaste horlogeband. Deze is slechts voor een aantal andere Apple Watch horlogebanden in te wisselen. Jammer, want wellicht zijn de Apple Watch horlogebanden niet geheel naar uw smaak. Gelukkig heeft Horloge-bandjes.nl de oplossing voor u! Dankzij de speciale Apple Watch connector kunt u uw horlogebandje toch voor elke andere horlogeband laten vervangen.

6 artikel(en)

per pagina

 • Apple
  € 44,99
  Product bekijken
 • Apple
  € 21,99
  Product bekijken
 • Apple
  € 44,99
  Product bekijken
 • Apple
  € 34,99
  Product bekijken
 • Apple
  € 39,99
  Product bekijken
 • Apple
  € 125,00
  Product bekijken

6 artikel(en)

per pagina