Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen

Het grootste aanbod merk-onderdelen online

Ons aanbod originele horlogeonderdelen is de grootste die online te vinden is. Als erkende dealer van alle merken die wij aanbieden, kunnen wij je altijd het beste advies geven en je de juiste onderdelen leveren voor jouw merkhorloge.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

  Tips om sneller jouw onderdeel te vinden

Tips en hulpmiddelen die je helpen om efficiënter te zoeken.

Op zoek naar een origineel merkonderdeel voor je horloge? Zoek dan op het horlogekast- of modelnummer van je horloge. Deze vind je doorgaans op de achterzijde van je horloge. Het kastnummer bestaat vaak uit een combinatie van letters en cijfers.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

Ik zie meerdere codes staan op de horlogedeksel. Hoe weet ik wat het kast- of modelnummer is?
Soms vind je meerdere cijfer/letter combinaties op de achterkant van je horloge, zoals een fabriekscode of waterbestendigheidskenmerk (bijv. 5 ATM). Via de onderstaande module kun je eenvoudig en direct het kastnummerformaat van jouw horlogemerk opvragen.

Selecteer het merk van jouw horloge in de onderstaande keuzelijst en zie direct hoe het kast- of modelnummer van jouw horloge er uit ziet.

Selecteer eerst je merk
Zoekinstructie
Zoek naar jouw %s onderdeel door het kastnummer in onze zoekmachine te typen.
Weergeven

Lars Larsen horlogebanden

Uw Lars Larsen horlogeband bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een ruim assortiment Lars Larsen horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen. U kunt uw Lars Larsen onderdelen zelf komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant) of het gratis laten thuisbezorgen. Bent u op zoek naar een nieuw horlogebandje voor uw Lars Larsen horloge of heeft u vragen omtrent uw Lars Larsen horloge? U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

3 artikel(en)

per pagina

 • Horlogeband Lars Larsen BLLG20 Leder Bruin 20mm
  Lars Larsen
  € 49,99
  Product bekijken
 • Lars Larsen horlogeband CB20 / LW19 Staal Zwart 20mm
  Lars Larsen
  € 59,99
  Product bekijken
 • Lars Larsen horlogeband DBRLS22 / 150SBDBL / LW15 - LW33 Leder Donkerbruin 22mm + wit stiksel
  Lars Larsen
  € 39,99
  Product bekijken

3 artikel(en)

per pagina

Lars Larsen horlogebanden bestel je bij Horloge-Bandjes.nl Lars Larsen Watches is een internationaal merk, dat horloges verkoopt voor de kwaliteitsbewuste consument, die een kwaliteits horloge wil tegen een betaalbare prijs. Lars Larsen horloges worden verkocht in meer dan 20 landen over de hele wereld in warenhuizen, winkels en online. Lars Larsen produceert horloges met liefde en biedt klassieke horloges met een moderne twist. De productie vindt plaats in Svenborg in het zuiden van Fynen, Denenmarken. Kenmerkend aan het merk is het eenvoudige en minimalistische Deens design met klassieke lijnen en hoogwaardige materialen. Het draait allemaal om tijdloos elegante ontwerpen met een moderne rand, hoge kwaliteit en redelijke prijzen. Lars Larsen wil een horloge voor mannen en vrouwen ontwerpen, produceren en leveren, dat exact overeenkomt met de levensstijl van individuele personen.