Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen

Het grootste aanbod merk-onderdelen online

Ons aanbod originele horlogeonderdelen is de grootste die online te vinden is. Als erkende dealer van alle merken die wij aanbieden, kunnen wij je altijd het beste advies geven en je de juiste onderdelen leveren voor jouw merkhorloge.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

  Tips om sneller jouw onderdeel te vinden

Tips en hulpmiddelen die je helpen om efficiënter te zoeken.

Op zoek naar een origineel merkonderdeel voor je horloge? Zoek dan op het horlogekast- of modelnummer van je horloge. Deze vind je doorgaans op de achterzijde van je horloge. Het kastnummer bestaat vaak uit een combinatie van letters en cijfers.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

Ik zie meerdere codes staan op de horlogedeksel. Hoe weet ik wat het kast- of modelnummer is?
Soms vind je meerdere cijfer/letter combinaties op de achterkant van je horloge, zoals een fabriekscode of waterbestendigheidskenmerk (bijv. 5 ATM). Via de onderstaande module kun je eenvoudig en direct het kastnummerformaat van jouw horlogemerk opvragen.

Selecteer het merk van jouw horloge in de onderstaande keuzelijst en zie direct hoe het kast- of modelnummer van jouw horloge er uit ziet.

Selecteer eerst je merk
Zoekinstructie
Zoek naar jouw %s onderdeel door het kastnummer in onze zoekmachine te typen.
Weergeven

Marc Coblen horlogebanden

Marc Coblen horlogebanden bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een ruim assortiment Marc Coblen horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen. U kunt uw Marc Coblen onderdelen gratis laten thuisbezorgen of zelf komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant). Heeft u vragen omtrent uw Marc Coblen horloge of bent u op zoek naar een nieuw horlogebandje voor uw Marc Coblen horloge? U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

2 artikel(en)

per pagina

 • Marc Coblen horlogeband MCSRSW
  Marc Coblen
  € 28,99
  Product bekijken
 • Marc Coblen horlogeband MCSLR2087
  Marc Coblen
  € 28,99
  Product bekijken

2 artikel(en)

per pagina

Marc Coblen horlogebanden Marc Coblen is een nieuw Nederlands horlogemerk van TW Steel. De kracht van Marc Coblen is dat de horloges geheel naar eigen smaak samen te stellen zijn. Zo ook de horlogebandjes; gekleurde horlogebanden in siliconen of leer, met naar keuze een gesp van gewoon, zwart op rosé staal. De horlogebanden van Marc Coblen zijn makkelijk zelf te vervangen