Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen

Het grootste aanbod merk-onderdelen online

Ons aanbod originele horlogeonderdelen is de grootste die online te vinden is. Als erkende dealer van alle merken die wij aanbieden, kunnen wij je altijd het beste advies geven en je de juiste onderdelen leveren voor jouw merkhorloge.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

  Tips om sneller jouw onderdeel te vinden

Tips en hulpmiddelen die je helpen om efficiënter te zoeken.

Op zoek naar een origineel merkonderdeel voor je horloge? Zoek dan op het horlogekast- of modelnummer van je horloge. Deze vind je doorgaans op de achterzijde van je horloge. Het kastnummer bestaat vaak uit een combinatie van letters en cijfers.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

Ik zie meerdere codes staan op de horlogedeksel. Hoe weet ik wat het kast- of modelnummer is?
Soms vind je meerdere cijfer/letter combinaties op de achterkant van je horloge, zoals een fabriekscode of waterbestendigheidskenmerk (bijv. 5 ATM). Via de onderstaande module kun je eenvoudig en direct het kastnummerformaat van jouw horlogemerk opvragen.

Selecteer het merk van jouw horloge in de onderstaande keuzelijst en zie direct hoe het kast- of modelnummer van jouw horloge er uit ziet.

Selecteer eerst je merk
Zoekinstructie
Zoek naar jouw %s onderdeel door het kastnummer in onze zoekmachine te typen.
Weergeven

Max horlogebanden

Uw Max horlogebandbestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een ruim assortiment Max horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen. U kunt uw Max onderdelen zelf komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant) of het gratis laten thuisbezorgen. Bent u op zoek naar een nieuw horlogebandje voor uw Max horloge of heeft u vragen omtrent uw Max horloge? U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

4 artikel(en)

per pagina

 • Max horlogeband Leder Zwart 20mm
  Max
  € 22,99
  Product bekijken
 • Max horlogeband Leder Zwart 24mm
  Max
  € 22,99
  Product bekijken
 • Max horlogeband BR / 20mm Leder Bruin 20mm + bruin stiksel
  Max
  € 24,95
  Product bekijken
 • Max horlogeband Z22 Leder Zwart 22mm + wit stiksel
  Max
  € 22,99
  Product bekijken

4 artikel(en)

per pagina

Max horlogebanden Max XL Watches is trots om het label Dutch Design te dragen, maar naast het ontwerp is kwaliteit een belangrijk kenmerk van het merk. Het merk is in 2006 opgericht in Nederland. De Max Watch is geïnspireerd op Italiaanse steden. Het resultaat is een verfijnde collectie met een sterke uitstraling en een uitstekende kwaliteit van materialen. De horloges zijn gemaakt van de mooiste Japanse Quartz gecombineerd met echt lederen horlogebanden en roestvrij staal.