Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen
  Sinds 1991 dé specialist in horlogeonderdelen
  +25.000 horlogeonderdelen van +50 merken
  Eigen horloge reparatie atelier

  Tips om sneller jouw onderdeel te vinden

Tips en hulpmiddelen die je helpen om efficiënter te zoeken.

Op zoek naar een vervangende horlogeband? Als je op zoek bent naar een originele merkband, zoek dan op het horlogekast- of modelnummer van je horloge via onze zoekmachine. Ben je op zoek naar een universele horlogeband die past op horloges van meerdere merken? Klik dan op de blauwe knop Help mij met zoeken.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

Ik zie meerdere codes staan op de horlogedeksel. Hoe weet ik wat het kast- of modelnummer is?
Soms vind je meerdere cijfer/letter combinaties op de achterkant van je horloge, zoals een fabriekscode of waterbestendigheidskenmerk (bijv. 5 ATM). Via de onderstaande module kun je eenvoudig en direct het kastnummerformaat van jouw horlogemerk opvragen.

Selecteer het merk van jouw horloge in de onderstaande keuzelijst en zie direct hoe het kast- of modelnummer van jouw horloge er uit ziet.

Selecteer eerst je merk
Zoek naar jouw onderdeel door het kastnummer in onze zoekmachine te typen.
Weergeven

Carbon horlogebanden

Het bestellen van carbon horlogebanden voor uw horloge doet u bij horloge-bandjes.nl. Afhankelijk van waar uw bestelling naar toe moet, kunt u deze laten bezorgen of afhalen bij onze winkel in het Brabantse Gemert. Wij hebben diverse kleuren en maten carbon horlogebandjes in ons assortiment. De carbon horlogebanden zijn vervaardigd uit koolstofvezels wat bestaat uit extreem dunne vezels van koolstof. Koolstofvezel heeft als eigenschap dat het waterbestendig is en het over een grote treksterkte beschikt. Hierdoor zijn de horlogebanden zeer geschikt voor (water) sporthorloges.

Wij tonen onze prijzen inclusief btw. Wij rekenen geen bezorgkosten!  Op rekening bestellen is mogelijk voor bedrijven, indien u grotere aantallen bestelt. 

Heeft u vragen over een bepaalde carbon band, de bezorging of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Er komen geen producten overeen met de selectie.