Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen

Het grootste aanbod merk-onderdelen online

Ons aanbod originele horlogeonderdelen is de grootste die online te vinden is. Als erkende dealer van alle merken die wij aanbieden, kunnen wij je altijd het beste advies geven en je de juiste onderdelen leveren voor jouw merkhorloge.

  Tips om sneller jouw onderdeel te vinden

Tips en hulpmiddelen die je helpen om efficiënter te zoeken.

Op zoek naar een vervangende horlogeband? Als je op zoek bent naar een originele merkband, zoek dan op het horlogekast- of modelnummer van je horloge via onze zoekmachine. Ben je op zoek naar een universele horlogeband die past op horloges van meerdere merken? Klik dan op de blauwe knop Help mij met zoeken.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

Ik zie meerdere codes staan op de horlogedeksel. Hoe weet ik wat het kast- of modelnummer is?
Soms vind je meerdere cijfer/letter combinaties op de achterkant van je horloge, zoals een fabriekscode of waterbestendigheidskenmerk (bijv. 5 ATM). Via de onderstaande module kun je eenvoudig en direct het kastnummerformaat van jouw horlogemerk opvragen.

Selecteer het merk van jouw horloge in de onderstaande keuzelijst en zie direct hoe het kast- of modelnummer van jouw horloge er uit ziet.

Selecteer eerst je merk
Zoek naar jouw onderdeel door het kastnummer in onze zoekmachine te typen.
Weergeven

Keramiek horlogebanden

Het bestellen van keramische horlogebanden voor uw horloge doet u bij Horloge-bandjes.nl. Afhankelijk van waar uw bestelling naar toe moet, kunt u de keramiek banden laten bezorgen of afhalen bij onze winkel in het Brabantse Gemert. 

De keramiek horlogebanden zijn door de extreme hardheid ideaal voor de vervaardiging van horlogebanden. Keramiek heeft een zeer hoge krasbestendigheid, beschikt over anti-allergische eigenschappen en heeft een elegante uitstraling.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1 artikel(en)

per pagina

  • DKNY horlogeband NY8895 Keramiek Wit
    Condor
    € 99,99
    Product bekijken

1 artikel(en)

per pagina