Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen
  Sinds 1991 dé specialist in horlogeonderdelen
  +24.000 horlogeonderdelen van +70 merken
  Eigen horloge reparatie atelier

  Tips om sneller jouw onderdeel te vinden

Tips en hulpmiddelen die je helpen om efficiënter te zoeken.

Op zoek naar een vervangende horlogeband? Als je op zoek bent naar een originele merkband, zoek dan op het horlogekast- of modelnummer van je horloge via onze zoekmachine. Ben je op zoek naar een universele horlogeband die past op horloges van meerdere merken? Klik dan op de blauwe knop Help mij met zoeken.

Kast- of modelnummer van je horloge bepalen

Ik zie meerdere codes staan op de horlogedeksel. Hoe weet ik wat het kast- of modelnummer is?
Soms vind je meerdere cijfer/letter combinaties op de achterkant van je horloge, zoals een fabriekscode of waterbestendigheidskenmerk (bijv. 5 ATM). Via de onderstaande module kun je eenvoudig en direct het kastnummerformaat van jouw horlogemerk opvragen.

Selecteer het merk van jouw horloge in de onderstaande keuzelijst en zie direct hoe het kast- of modelnummer van jouw horloge er uit ziet.

Selecteer eerst je merk
Zoek naar jouw onderdeel door het kastnummer in onze zoekmachine te typen.
Weergeven

Smartwatch banden kopen?

Op zoek naar een nieuwe smartwatch band of smartwatch connector? Dan bent u bij horloge-bandjes.nl aan het juiste adres. Wij hebben meerdere banden die passen op uw smartwatch. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

U vindt bij horloge-bandjes.nl smartwatch banden en connectors voor o.a. Apple Watch, Sony Smartwatch, Samsung Gear, LG Watch en Pebble time.

Smartwatches worden vaak geleverd met een vaste horlogeband. Deze zijn vaak niet te verwisselen met een andere horlogeband. Jammer, want na intensief gebruik zullen ook deze horlogebandjes versleten raken. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u! Dankzij speciale smartwatch connectors kunt u deze speciale horlogebandjes nu toch vervangen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.