Online horloges bestellen

Het bestellen van horloges doet u online bij horloge-bandjes.nl. Afhankelijk van waar uw bestelling naar toe moet, kunt u deze laten bezorgen of afhalen bij onze winkel in het Brabantse Gemert. Bij ons kunt u terecht voor heren horloges en dames horloges. De horlogemerken die wij aanbieden zijn onder andere Diesel, DKNY, Kenneth Cole, Guess, Hugo Boss,Fossil horloges, Skagen horloges, Davis horloges en Vendoux horloges. Daarnaast zijn er ook nog Ketting horloges, Ringhorloges, zakhorloges en verpleegstershorloges verkrijgbaar.

Voor accessoires van de horloges kunt u ook bij World of Watch straps terecht, wij hebben horlogebandjes, horlogesluitingen en batterijen. Mocht er iets kapot gaan dan is er nog altijd een mogelijkheid voor een reparatie.

Wij tonen onze prijzen inclusief btw. Het versturen en bezorgen duurt normaal gesproken 24 uur op werkdagen (soms kan dit wat afwijken). Wij rekenen geen bezorgkosten!  Op rekening bestellen is mogelijk voor bedrijven, indien u grotere aantallen bestelt. 

Vraag over uw horloge of horlogeband?
Wij helpen u graag. Neem gewoon even contact met ons op.

Items 1 to 16 of 1087 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 1087 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5