Casio horlogebanden

Casio horlogebanden bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een groot assortiment populaire tot minder populaire Casio horlogebandjes aan. Bij ons heeft u de keuze om uw Casio onderdelen gratis te laten thuisbezorgen of zelf te komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant). Wij helpen u zoeken naar een nieuw horlogebandje voor uw Casio horloge en beantwoorden al uw vragen omtrent uw Casio horloge. U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Casio horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Casio horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Casio onderdeel

Items 1 to 16 of 590 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 590 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Casio horlogebandenl Casio is een succesvolle elektronische fabrikant en begon onder de naam Kashio Seishanso. De firma werd overgenomen van de vader in 1946 door vier broers uit de Kashio familie. Casio's filosofie is om producten te maken die hoeveelheid werk besparen en die de kwaliteit van het leven verbeteren. Casio was de eerste fabrikant ter wereld die grote aantallen compacte elektronische rekenmachines produceerde. Het was in 1957 een uitvinding van Toshio Kashio. In datzelfde jaar werd de bedrijfsnaam meer Engels gemaakt. In 1965 toonde Casio zijn eerste elektronische bureaucalculator met geheugencapaciteit. Twee jaar later lanceerde Casio zijn eerste digitale horloge met daarnaast tien additionele functies. Vier jaar later slaagde de firma erin om een elektronische calculator te integreren in een horloge. Casio staat nu nog bekend om zijn multifunctionele sport chronometers.