Certina Horlogebanden

Bent u op zoek naar een vervangend horlogeband voor uw Certina horloge, of een ander vervangend horlogeonderdeel voor uw Certina horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een of meer modellen die op uw Certina horloge passen.

€ Prijsopgave opvragen voor een vervangend Certina onderdeel

Items 1 to 16 of 27 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 16 of 27 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Certina  horlogebanden Certina is een serieus sport horlogemerk. De sporthorloges zien er niet alleen goed uit, hun kwaliteit is ook hoog. Alle Certina horloges voldoen aan de hoogste eisen, ze moeten voldoen aan strikte kwaliteitscriteria. Deze kun je terug vinden in het robuuste DS- of 'Double Security'-concept, dat voor het eerst werd geïntroduceerd door het merk in 1959. Deze uitgebreide beschermende eigenschappen zijn ingebouwd in elk van de horloges van Certina, ongeacht de collectie, waardoor alle modellen het merkkenmerk hebben stabiliteit en betrouwbaarheid.