Citizen horlogebanden

Citizen horlogebanden bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een ruim assortiment Citizen horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen. U kunt uw Citizen onderdelen gratis laten thuisbezorgen of zelf komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant). Heeft u vragen omtrent uw Citizen horloge of bent u op zoek naar een nieuw horlogebandje voor uw Citizen horloge? U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Citizen horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Citizen horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Citizen onderdeel

Items 1 to 16 of 101 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 101 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Citizen horlogebanden Citizen is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en ontleent zijn bekendheid aan zijn polshorloges. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht als Shōkōsha Tokei Kenkyūsho in 1918 en is bekend als de fabrikant van CINCOM precisie-draaibankgereedschapsmachines evenals Citizen horloges. De handelsnaam is ontstaan door een zakhorloge genaamd Citizen. Citizen is een van 's werelds grootste producenten van horloges.