Ice Watch horlogebanden

Uw Ice Watch horlogeband bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een ruim assortiment Ice Watch horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen. U kunt uw Ice Watch onderdelen zelf komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant) of het gratis laten thuisbezorgen. Bent u op zoek naar een nieuw horlogebandje voor uw Ice Watch horloge of heeft u vragen omtrent uw Ice Watch horloge? U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Ice Watch horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Ice Watch horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Ice Watch onderdeel

Items 1 to 16 of 23 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 16 of 23 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ice Watch horlogebanden bestel je bij Horloge-Bandjes.nl Ice-watch is een Belgisch merk van polshorloges, in 2006 gelanceerd. De uurwerken kwamen in 2007 op de markt en werden snel een wereldwijd succes. De horloges worden ontworpen in België, en geassembleerd in China. Het mechanisme is afkomstig van Japan. De kas en de riempjes zijn plastic in verschillende kleuren, van transparant tot fluorescerend. Het motto van het merk is "Change. You can."