Junghans horlogebanden

Junghans horlogebanden bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Populaire tot minder populaire Junghans horlogebanden: u vindt ze allemaal in het ruime assortiment van Horloge-Bandjes.nl! Wanneer u bestelt bij Horloge-Bandjes.nl heeft u de keuze uw Junghans onderdelen gratis thuis te laten bezorgen of zelf op te halen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant). Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen omtrent uw Junghans horloge of wanneer u op zoek bent naar een nieuw horlogebandje voor uw Junghans horloge.

Bent u op zoek naar een Junghans horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Junghans horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Junghans onderdeel

Items 1 to 16 of 20 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 16 of 20 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Junghans horlogebanden Jungans is opgericht in 1861, in Duitsland. Elk horloge wordt geproduceerd in Schramberg met veel aandacht voor detail, technologische expertise en een hoog niveau van design en kwaliteit. De collectie bestaat uit charismatische uurwerken: de Meister horloges, die zijn geproduceerd sinds de jaren 1930, weerspiegelen de geschiedenis en het heden van het bedrijf. In 1956 ontwierp Max Bill horloges die absolute klassiekers zijn geworden.