Max horlogebanden

Uw Max horlogebandbestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een ruim assortiment Max horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen. U kunt uw Max onderdelen zelf komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant) of het gratis laten thuisbezorgen. Bent u op zoek naar een nieuw horlogebandje voor uw Max horloge of heeft u vragen omtrent uw Max horloge? U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Max horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Max horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Max onderdeel

9 Item(s)

per page

9 Item(s)

per page

Max horlogebanden bestel je bij Horloge-Bandjes.nl Max XL Watches is trots om het label Dutch Design te dragen, maar naast het ontwerp is kwaliteit een belangrijk kenmerk van het merk. Het merk is in 2006 opgericht in Nederland. De Max Watch is geïnspireerd door metropolitaanse steden en creëert collectie met de stijlvolle, kwaliteit, uitstraling van modesteden zoals Amsterdam, Parijs, Milaan en New York. Het resultaat was een verfijnde collectie met een sterke uitstraling en een uitstekende kwaliteit in materialen. de horloges zijn gemaakt van de mooiste Japanse Quartz Miyota bewegingen gecombineerd met echt lederen riemen en roestvrij staal. Max Watches helpt u om uit de menigte uit te staan en zorgt voor een maximale identiteit voor zowel mannen als vrouwen.