Michael Kors horlogebanden

Michael Kors horlogebanden bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een groot assortiment populaire tot minder populaire Michael Kors horlogebandjes aan. Bij ons heeft u de keuze om uw Michael Kors onderdelen gratis te laten thuisbezorgen of zelf te komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant). Wij helpen u zoeken naar een nieuw horlogebandje voor uw Michael Kors horloge en beantwoorden al uw vragen omtrent uw Michael Kors horloge. U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Michael Kors horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Michael Kors horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Michael Kors onderdeel

Items 1 to 16 of 161 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 161 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Michael Kors horlogebanden bestel je bij Horloge-Bandjes.nl Michael Kors is een wereldbekende, bekroonde designer van luxe accessoires en ready-to-wear. Zijn bedrijf, opgericht in 1981, produceert mementeel een scala aan producten onder zijn handtekening Michael Kors collection en MICHAEL Michael Kors labels. Deze producten zijn onder meer accessoires, schoenen, horloges, sieraden, ready-to-wear, brillen en een complete reeks geurproducten. Achter dit ontluikende rijk staat een unieke ontwerper met een aangeboren gevoel van glamour en een onfeilbaar oog voor tijdloos chic. Michael Kors heeft talloze accolades in de mode industrie gewonnen, gewaardeerd voor zijn filantropie en verdiende het respect en de genegenheid van miljoenen. Helemaal toegewijd aan een stijlvisie die zo verfijnd is als het toegeeflijk is, zo iconisch als het modern is, heeft hij een duurzaam luxe levensstijlrijk gecreëerd met een wereldwijd bereik.