Timex horlogebanden

Uw Timex horlogeband bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een ruim assortiment Timex horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen. U kunt uw Timex onderdelen zelf komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant) of het gratis laten thuisbezorgen. Bent u op zoek naar een nieuw horlogebandje voor uw Timex horloge of heeft u vragen omtrent uw Timex horloge? U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Timex horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Timex horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Timex onderdeel

Items 1 to 16 of 200 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 200 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Timex horlogebanden bestel je bij Horloge-Bandjes.nl Timex is een iconisch Amerikaans horlogemerk bekend om zijn tijdloze ontwerpen. Opgericht in 1854, heeft Timex een traditie van het maken van kwalitatief hoogwaardige, innovatieve horloges die kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Timex combineert high-end Italiaanse ontwerpen met geavanceerde Duitse techniek om de klanten hoogwaardige producten aan te bieden. Met een grote en gevarieerde lijn van horloges, heeft Timex een stijl voor iedereen. Onder deze lijnen vallen bijvoorbeeld de Timex Ironman collectie, maar ook de Timex Expedition, Timex Originals of de Timex Weekender collectie.