Zodiac horlogebanden

Zodiac horlogebanden bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Populaire tot minder populaire Zodiac horlogebanden: u vindt ze allemaal in het ruime assortiment van Horloge-Bandjes.nl! Wanneer u bestelt bij Horloge-Bandjes.nl heeft u de keuze uw Zodiac onderdelen gratis thuis te laten bezorgen of zelf op te halen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant). Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen omtrent uw Zodiac horloge of wanneer u op zoek bent naar een nieuw horlogebandje voor uw Zodiac horloge.

Bent u op zoek naar een Zodiac horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Zodiac horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Zodiac onderdeel

Items 1 to 16 of 29 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 16 of 29 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zodiac horlogebanden Zodiac werd opgericht in 1882, door Ariste Calame (1839-1917). De fabriek heette toen naar de oprichter. Pas in 1908 werd het bedrijf omgedoopt in Zodiac. Vandaag ontwerpt Zodiac betrouwbare, stijlvolle horloges op basis van vintage modellen uit de jaren '50, '60 en '70, terwijl ze trouw blijven aan hun oorspronkelijke creatie. Natuurlijk leveren wij de originele Zodiac horlogebandjes direct uit voorraad.