Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen
  Sinds 1991 dé specialist in horlogeonderdelen
  +25.000 horlogeonderdelen van +50 merken
  Eigen horloge reparatie atelier

Officieel erkende merkdealer

Originele producten van meer dan 80 merken

Horloge-Bandjes.nl is een officieel erkende merkdealer van meer dan 80 merken. Dit betekent dat wij door deze merken erkend zijn als officieel verkoop- en servicepunt en wij (in de meeste gevallen waar dit mogelijk is) directe toegang hebben tot de voorraden en beschikbaarheidssystemen van deze merken. Hierdoor kunnen wij je in de meeste gevallen voorzien van de meest actuele informatie. Alle producten die wij leveren zijn dus 100% origineel en worden direct door de officiële fabrikanten/distributeurs van de merken zelf geleverd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van dezelfde kwaliteit die je van het merk gewend bent.

Fossil
Diesel
Emporio Armani
Armani Exchange
Seiko
Tissot
Tag Heuer
Breil
Michael Kors
Skagen
Calvin Klein
Buddha to Buddha
Certina
Dolce & Gabbana
Hugo Boss
Jacob Jensen

De bovenstaande merken zijn slechts een greep uit de vele merken die wij aanbieden. Klik hier voor een overzicht van alle merken in ons assortiment.

 

Hoe vind ik het juiste onderdeel voor mijn merkhorloge?

Wij adviseren om te zoeken naar originele merkonderdelen met behulp van het model- of kastnummer van je merkhorloge. Dit is over het algemeen een cijfer en/of lettercombinatie dat je op de achterkant van je horloge kunt vinden. In slechts beperkte gevallen is dit nummer aan de binnenkant van het horlogedeksel gegraveerd. 

Ben je in het bezit van een origineel merkhorloge en zoek je hier bijvoorbeeld een originele horlogeband voor? Gebruik dan onze zoekfunctie of Bandzoeker om op basis van het model- of kastnummer van jouw horloge alle passende horlogebanden te vinden.

 

Ons aanbod universele producten

Naast ons aanbod merkproducten bieden wij ook universeel (of vervangende) producten aan in onze webshop. Dit zijn producten waar je over het algemeen minder voor betaalt en op meerdere horloges passen. Universele producten herken je aan de term Universeel in de producttitels. Benieuwd of er universele alternatieven beschikbaar zijn voor jouw merkproduct? Wij proberen alternatieven zo goed mogelijk in kaart te brengen voor al onze producten. Dit is echter een tijdrovend proces en niet altijd even gemakkelijk. Als we universele alternatieven voor jouw merkproduct gevonden hebben, dan vind je deze onder het kopje Alternatieven op de productpagina.

Je mag natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice als je vragen hebt of twijfelt.