Over ons

Horloge-bandjes.nl is een webwinkel van World of Watch straps

World of Watch straps is gevestigd in het Brabantse Gemert met de winkelnaam DANA Juwelier. Dana Juwelier biedt horloges aan van merken zoals Fossil, Diesel, DKNY, Kenneth Cole, Guess en nog veel meer. Ook voor nieuwe batterijen en alle mogelijke horlogereparaties kan men terecht bij Antonie Slegers en zijn team.

DANA Juweliers heeft een jong en getalenteerd team die u met al uw vragen kan helpen. Heeft u een vraag? Neem dan even contact met ons op.

DANA Juwelier in Gemert herbergt naast een juwelierszaak verschillende webshops en een heus reparatie atelier. DANA Juwelier is de thuisbasis waar men verder kijkt dan enkel Nederland.

Alle hoeken van de wereld

Vanuit het bedrijf in Gemert worden horloges en onderdelen verstuurd naar alle hoeken van de wereld. Antonie vertelt: “Word of Watch Straps heeft onlangs zelfs pakketjes verstuurd naar Saudi-Arabië, India en Costa Rica.“ Onder de bedrijfsnaam World of Watch straps hebben we inmiddels elf internationale webshops met horloges en horlogeartikelen ” Die websites zijn er niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees en binnenkort zelfs Russisch, Deens, Noors en Zweeds. “Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de markt van horlogeonderdelen in Frankrijk en in Nederland."

Horloge reparatie atelier

Al meer dan 25 jaar, sinds 1991, voeren wij alle mogelijke reparaties voor horloges en sieraden uit in ons eigen reparatie atelier, hierdoor kunnen wij met onze twee horlogemakers snelle service aan uw sieraad verlenen. Dana Juwelier is uniek, door alle mogelijke reparaties van horloges aan te bieden voor particulieren. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reparaties aan uw horloge. Van het vervangen van batterijen en bandjes tot het plaatsen van een glas, uurwerk of de totale revisie van uw uurwerk. Het is een uitstervend beroep en dat blijkt wel uit de reparatie aanvragen die van over heel de wereld komen.

Horlogemaker

Onze horlogemaker Antonie aan het werk

Adresgegevens

World of Watch Straps / Allesvoorhorloges.nl / Horloge-Bandjes.nl

  • DANA Juwelier
  • Nieuwstraat 30a
  • 5421 KP Gemert
  • Noord-Brabant, Nederland

www.danajuwelier.nl

Parkeren kunt u het beste op Elisabethplaats daar kunt u een gang in lopen genaamd "soikerijgang" t.h.v. de glas bak vervolgens bereikt u onze winkel aan uw linker zijde.

Tevens kunt u ons telefonisch bereiken van:
Maandag t/m vrijdag tussen 9.00u / 12.30u en 13.30u / 17.30u
Zaterdag 10.00u - 16.00u

Openingstijden winkel:
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
09:30u - 17:30u
09:30u - 17:30u
09:30u - 17:30u
09:30u - 17:30u
10:00u - 16:00u
Gesloten
 

Horlogebanden

Medewerkers

Antonie Slegers

Antonie Slegers

Eigenaar &
horlogemaker

 

Nancy van Lieshout

Nancy van Lieshout

Winkel & online medewerker

Arash Monsef

Arash Monsef

Manager IT / New Developments

Mayke

Mayke van Wetten

Winkel & online medewerker

Faris

Faris Al-Ati

Orderpicker webshop

Eric Slegers

Eric Slegers

Horlogemaker

Hélène Elsen

Hélène Elsen

Vertaalster Duits & Online medewerker

Anneke Slegers

Anneke Slegers

Allround ondersteuning