Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen
  Sinds 1991 dé specialist in horlogeonderdelen
  +24.000 horlogeonderdelen van +50 merken
  Eigen horloge reparatie atelier

Wie wij zijn

Horloge-bandjes.nl is een webwinkel van World of Watch straps.

Even voorstellen

World of Watch straps is een internationaal opererende webshop die gericht is op het aanbieden van zowel horloge-gerelateerde producten en diensten. Met in totaal 12 webshops in 11 verschillende talen, zijn wij momenteel de grootste aanbieder van horlogeonderdelen en horlogereparaties op internationaal niveau. Ons aanbod bestaat vooral uit merk- en universele horlogebandjes, maar ook uit overige horlogeonderdelen als uurwerken, glazen, pinnetjes en schroefjes, gespen en sluitingen, bandschakels, passantjes en batterijen. We hebben een eigen horloge reparatie-atelier in Gemert (Noord-Brabant) die klaar staat om ook jouw horloge weer nieuw leven in te blazen.

Onze missie

Wij weten dat horloges naast een economische ook een emotionele waarde kunnen hebben. Je horloge compleet vervangen door een nieuwe is in zo'n situatie dan ook niet mogelijk; emotionele waarde is namelijk niet te vervangen. Helaas wijzen veel juweliers vandaag de dag vele horlogereparaties af, vaak omdat deze complex uit te voeren zijn of omdat ze simpelweg niet voldoende opleveren. Wij van World of Watch straps gaan door waar anderen stoppen. Wij geloven in duurzaamheid, transparantie en eerlijkheid. Daarnaast doen wij alleen waar wij echt goed in zijn, en dat maakt ons sinds 1991 dé plek waar je écht alles voor je horloge kunt vinden.

Ons team

Het World of Watch straps team (afgekort: WoW team) is erg divers en bestaat uit enthousiaste en supergemotiveerde medewerkers die échte afiniteit met horloges hebben. Alle bezoekers en klanten van onze shops tevreden houden is dagelijks onze prioriteit!

Assortiment en merken

World of Watch straps (voorheen bekend als Allesvoorhorloges.nl) is sinds 1991 gespecialiseerd in het aanbieden van horlogeonderdelen en horlogereparaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Gemert. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit horlogebanden (zowel merkbanden als universele horlogebandjes), maar ook uit overige horlogeonderdelen, reparatiesets of -tools en batterijen welke allemaal te bestellen zijn via onze online shops. Wij bieden duizenden producten aan van verschillende merken zoals Fossil, Diesel, DKNY, Kenneth Cole, Guess, Seiko, Tommy Hilfiger, Pulsar, Timex en Skagen. Alle horlogereparaties worden uitgevoerd door onze eigen horlogemakers Antonie Slegers en Eric Slegers. Door de jarenlange ervaring en expertise van onze horlogemakers komt het vrijwel nooit voor dat een horlogereparatie niet mogelijk is.

Wij bieden enkel en alleen 100% originele merkbanden aan en nooit imitaties/namaak producten. Voor alle merken in ons assortiment zijn wij een officieel erkende dealer.

Klik hier voor een overzicht van alle merken die wij aanbieden

Onze horlogemaker Antonie Slegers aan het werk

Onze horlogemaker Antonie Slegers aan het werk

Kamer van Koophandel 87906635
BTW-nummer NL004504650B52
Onze handelsnamen & websites

  World of Watch Straps
www.worldofwatchstraps.com

  Horloge-Bandjes.nl
www.horloge-bandjes.nl

  Allesvoorhorloges.nl
www.allesvoorhorloges.nl

  Tophorlogeonline.nl
www.tophorlogeonline.nl