Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen

DECEMBER KERST DEALS!

Nog maar 12 dagen en 7 uur geldig!

Profiteer t/m 25 december 2019 van kortingen tot wel 40%!  Geen minimum bestelwaarde vereist. Niet geldig i.c.m. reeds afgeprijsde artikelen. Actie voor horloges is enkel geldig op de laatste stuks in eigen voorraad.

DECEMBER KERST DEALS!

Nog maar 12 dagen en 16 uur geldig!

Wie wij zijn

Horloge-bandjes.nl is een webwinkel van World of Watch straps.

Even voorstellen

World of Watch straps is een internationaal opererende webshop die gericht is op het aanbieden van zowel horloge-gerelateerde producten en diensten. Met in totaal 12 webshops in 11 verschillende talen, zijn wij momenteel de grootste aanbieder van horlogeonderdelen en horlogereparaties op internationaal niveau. Ons aanbod bestaat vooral uit merk- en universele horlogebandjes, maar ook uit overige horlogeonderdelen als uurwerken, glazen, pinnetjes en schroefjes, gespen en sluitingen, bandschakels, passantjes en batterijen. We hebben een eigen horloge reparatie-atelier in Gemert (Noord-Brabant) die klaar staat om ook jouw horloge weer nieuw leven in te blazen.

Onze missie

Wij weten dat horloges naast een economische ook een emotionele waarde kunnen hebben. Je horloge compleet vervangen door een nieuwe is in zo'n situatie dan ook niet mogelijk; emotionele waarde is namelijk niet te vervangen. Helaas wijzen veel juweliers vandaag de dag vele horlogereparaties af, vaak omdat deze complex uit te voeren zijn of omdat ze simpelweg niet voldoende opleveren. Wij van World of Watch straps gaan door waar anderen stoppen. Wij geloven in duurzaamheid, transparantie en eerlijkheid. Daarnaast doen wij alleen waar wij echt goed in zijn, en dat maakt ons sinds 1991 dé plek waar je écht alles voor je horloge kunt vinden.

Ons team

Het World of Watch straps team (afgekort: WoW team) is erg divers en bestaat uit enthousiaste en supergemotiveerde medewerkers die échte afiniteit met horloges hebben. Alle bezoekers en klanten van onze shops tevreden houden is dagelijks onze prioriteit!

Assortiment en merken

World of Watch straps (voorheen bekend als Allesvoorhorloges.nl) is sinds 1991 gespecialiseerd in het aanbieden van horlogeonderdelen en horlogereparaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Gemert. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit horlogebanden (zowel merkbanden als universele horlogebandjes), maar ook uit overige horlogeonderdelen, reparatiesets of -tools en batterijen welke allemaal te bestellen zijn via onze online shops. Wij bieden duizenden producten aan van verschillende merken zoals Fossil, Diesel, DKNY, Kenneth Cole, Guess, Seiko, Tommy Hilfiger, Pulsar, Timex en Skagen. Alle horlogereparaties worden uitgevoerd door onze eigen horlogemakers Antonie Slegers en Eric Slegers. Door de jarenlange ervaring en expertise van onze horlogemakers komt het vrijwel nooit voor dat een horlogereparatie niet mogelijk is.

Wij bieden enkel en alleen 100% originele merkbanden aan en nooit imitaties/namaak producten. Voor alle merken in ons assortiment zijn wij een officieel erkende dealer.

Klik hier voor een overzicht van alle merken die wij aanbieden

Onze horlogemaker Antonie Slegers aan het werk

Onze horlogemaker Antonie Slegers aan het werk

Kamer van Koophandel 65767616
BTW-nummer NL 8562 51525 B01
Onze handelsnamen & websites

  World of Watch Straps
www.worldofwatchstraps.com

  Horloge-Bandjes.nl
www.horloge-bandjes.nl

  Allesvoorhorloges.nl
www.allesvoorhorloges.nl

Maak kennis met ons team

Verschillende functies, dezelfde taak

Maak kennis met het World of Watch straps team, afgekort het WoW Team. Dagelijks werkt het team ontzettend hard om de tevredenheid onder alle bezoekers en klanten zo hoog mogelijk te houden. Benieuwd waar iedere medewerker binnen World of Watch straps verantwoordelijk voor is? Lees dan snel verder!

Antonie

Antonie

Eigenaar & Horlogemaker


Mijn passie is horloges en alles wat daar mee te maken heeft. Daarom ga ik tot het uiterste om je horloge weer nieuw leven in te blazen!

Nancy

Nancy

Eigenaar & Support


Ik sta klaar om je te helpen het juiste product te vinden; in de winkel of in onze webshop. Jouw tevredenheid is mijn prioriteit!

Eric

Eric

Horlogemaker & Support


Ik ga door waar de meeste andere horlogemakers zullen stoppen. Door mijn jarenlange ervaring en duizenden succesvolle reparaties heb ik vrijwel altijd een oplossing voor ieder probleem!

Arash

Arash

ICT & Marketing


Dagelijks werk ik aan projecten die jouw ervaring op onze webshop(s) verbeteren. Ook verzorg ik alle marketingactiviteiten met veel enthousiasme.

Mayke

Mayke

Support & Productspecialist


Wat je vraag of opmerking ook is: ik sta klaar om je te assisteren bij je zoektocht in onze winkel of webshop. Door mijn brede productkennis kan ik je altijd het beste advies geven!

Hélène

Hélène

Vertaalster & Support


Als Duits en Frans vertaalster ben ik dagelijks bezig met het verbeteren van onze shop-vertalingen. Ook sta ik klaar om al onze bezoekers en klanten te assisteren in hun eigen taal.

Faris

Faris

Orderpicker & Productspecialist


Ik ben verantwoordelijk voor het inpakken en afhandelen van bestellingen. Daarnaast ben ik als productspecialist verantwoordelijk voor het beheren van onze online catalogus.

Anneke

Anneke

Allround


Al jarenlang kan het team rekenen op mijn allround ondersteuning. Een goede werkplek is een verzorgde werkplek! Mij kom je ook op de markt tegen, waar ik klaar sta voor al je horlogereparaties.