Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen
  Sinds 1991 dé specialist in horlogeonderdelen
  +25.000 horlogeonderdelen van +50 merken
  Eigen horloge reparatie atelier

Je bekijkt nu

Pushpin Montage Tool Pro RT9 - WT803

Pushpin Montage Tool Pro RT9 - WT803

Origineel merkproduct  
€ 21,95 + Gratis verzending
  Dit product is leverbaar
Verzending binnen 5-10 werkdagen

In het kort

Pushpin Montage Tool Pro RT9 - Monteer & demonteer eenvoudig zelf je horlogeband of gesp/sluiting. Zeer geschikt voor horlogebanden of gespen/sluitingen die middels pushpins aan de horlogekast zijn bevestigd. De kopjes aan beide zijden van deze tool zijn eenvoudig verwisselbaar waardoor de tool voor meerdere horloge reparatiewerkzaamheden kan worden gebruikt.

  Ik wil dit product vergelijken

Product vergelijken

Voeg dit product toe aan je vergelijkingslijst zodat je het met andere producten kan vergelijken.
  Toevoegen
Waarom je voor ons kiest.

  Officiële merkdealer
  Echte productkennis
  Eerlijk advies

Maak je bestelling compleet

  Gratis verzending binnen NL
  30 dagen bedenktijd
  100% originele merkproducten
  Geen account nodig om te bestellen
  Betaal later in 30 dagen of in 3 delen, zonder rente
Pay with Klarna

Volledige productomschrijving

Pushpin Montage Tool Pro RT9 - Monteer & demonteer eenvoudig zelf je horlogeband of gesp/sluiting. Zeer geschikt voor horlogebanden of gespen/sluitingen die middels pushpins aan de horlogekast zijn bevestigd. De kopjes aan beide zijden van deze tool zijn eenvoudig verwisselbaar waardoor de tool voor meerdere horloge reparatiewerkzaamheden kan worden gebruikt.

Pushpin Montage Tool Pro RT9 is een multifunctionele tool voor diverse horloge reparatiewerkzaamheden. De Pushpin Montage Tool Pro RT9 bevat twee zijden waarmee verschillende handelingen kunnen worden uitgevoerd. De kopjes aan beide zijden zijn eenvoudig verwisselbaar met andere kopjes waardoor de tool voor meerdere reparatiedoeleinden gebruikt kan worden.

Standaard wordt deze tool geleverd met twee functionele zijden. Dit zijn de zijde met een pin en de zijde met een inkeping.

Zijde met pin

De Pushpin Montage Tool Pro RT9 bevat een zijde met een enkele pin waarmee pushpins eenvoudig ingedrukt kunnen worden. Op deze manier kunnen horlogebanden of sluitingen/gespen eenvoudig gedemonteerd worden. Druk hiervoor met de pinzijde van de Pushpin Montage Tool Pro RT9 in het kleine gaatje aan de zijkant van een gesp/sluiting of horlogekast op de plek waar het onderdeel bevestigd zit. Het kopje aan deze zijde kan worden omgedraaid waardoor de zijde een andere functionaliteit krijgt.

Zijde met inkeping

De Pushpin Montage Tool Pro RT9 bevat ook een zijde met een versmalling en inkeping. Met deze zijde kan een horlogeband of gesp/sluiting eenvoudig gedemonteerd worden in gevallen waar geen gaten aan de buitenzijde zichtbaar zijn. Met deze zijde kun je het kraagje van een pushpin via de binnenzijde eenvoudig indrukken zodat het gewenste onderdeel gedemonteerd kan worden.

De Pushpin Montage Tool Pro RT9 is een uitgebreidere variant van de basis pushpin montage tool die wij leveren, namelijk de Pushpin Montage Tool E1011.

Producteigenschappen

Merk WoW
Garantie Coulance
Model WT803
Materiaal Roestvrij staal
Lengte (mm) 135
Breedte (mm) 7
EAN 8719217049895

Alternatieven en gerelateerde producten

Helaas, op dit moment weten wij (nog) niet of er alternatieven zijn voor dit product. Je kan hier natuurlijk snel achterkomen door even contact op te nemen met onze productspecialisten.

Geschikte batterijen en tools

De onderstaande batterijen zijn geschikt voor jouw horloge. Wij adviseren om minimaal 1 keer per 2 jaar de horlogebatterij te vervangen. Korting op een nieuwe batterij ontvangen? Bestel een nieuwe horlogebatterij door deze als optie te kiezen en ontvang direct 20% korting.

Wat andere klanten over dit product zeggen

Benieuwd hoe andere klanten dit product ervaren hebben? Lees de reviews voor dit product en kom er direct achter!

Er zijn momenteel nog geen reviews geplaatst voor dit product door andere klanten. Ben jij de eerste?

  Een nieuwe productreview plaatsen

  Hoe beoordeel jij dit product?

Je gaat het volgende product beoordelen:

Pushpin Montage Tool Pro RT9 - WT803

Beoordeel dit product op de volgende onderdelen:

 
Prijs/Kwaliteit
Uitstraling
Gebruiksvriendelijkheid
Comfort