Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen
  Sinds 1991 dé specialist in horlogeonderdelen
  +24.000 horlogeonderdelen van +50 merken
  Eigen horloge reparatie atelier

Ons eigen horloge reparatie atelier

Tikt uw horloge niet meer zoals eerst?

Horloge-Bandjes.nl beschikt naast een ruim assortiment horlogeonderdelen en batterijen ook over een eigen reparatiedienst! Onze horlogemakers Antonie Slegers (eigenaar en ervaren horlogemaker) en Eric Slegers (ervaren horlogemaker) voeren sinds 1991 horlogereparaties uit in de eigen reparatieatelier in Gemert (Nederland).

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Kan uw lokale juwelier een reparatie aan uw horloge niet uitvoeren? Uit ervaring weten wij dat veel reparaties onterecht afgewezen worden vanwege de complexiteit van de werkzaamheden: een complexiteit die onze horlogemakers niet uit de weg gaan! Laat uw horloge dus niet te snel afkeuren en neem eerst contact met ons op zodat wij samen met u echt alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van horlogereparaties, -onderhoud en/of -service? Neem dan contact op met onze reparatiedienst.

Klik hier om onze contactgegevens te bekijken

Uw reparatie opsturen

U kunt uw reparatie opsturen naar het onderstaande adres. Wij adviseren om uw reparatie altijd aangetekend te versturen. Vermeld daarnaast altijd uw reparatienummer (alleen wanneer u hierover beschikt), uw contact- en adresgegevens zodat wij uw reparatie zo goed mogelijk kunnen verwerken.

Dana Juwelier
t.a.v. Reparatiedienst
Diederikstraat 10
5421 EW Gemert
Nederland