Ons eigen horloge- en sieradenreparatiedienst

Reparatiedienst World of Watch straps

Tikt uw horloge niet meer zoals eerst?

Horloge-Bandjes.nl beschikt naast een ruim assortiment horlogeonderdelen en batterijen ook over een eigen reparatiedienst! Onze horlogemakers Antonie Slegers (eigenaar en ervaren horlogemaker) en Eric Slegers (ervaren horlogemaker) voeren sinds 1991 horlogereparaties uit in de eigen reparatieatelier in Gemert (Nederland).

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Kan uw lokale juwelier een reparatie aan uw horloge niet uitvoeren? Uit ervaring weten wij dat veel reparaties onterecht afgewezen worden vanwege de complexiteit van de werkzaamheden: een complexiteit die onze horlogemakers niet uit de weg gaan! Laat uw horloge dus niet te snel afkeuren en neem eerst contact met ons op zodat wij samen met u echt alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van horlogereparaties, -onderhoud en/of -service? Neem dan contact op met onze reparatiedienst. U kunt ook zelf een reparatie aanmelden via onze Reparatie- en Graveringsmodule (hieronder beschikbaar).

  BEKIJK ALLE REPARATIEMOGELIJKHEDEN   DIRECT CONTACT OPNEMEN

Reparatie- en Graveringsmodule

Meld gemakkelijk en snel uw reparatie aan. Nadat uw reparatie is aangemeld, nemen wij deze in behandeling en ontvangt u een prijsopgave.


Uw reparatie opsturen

U kunt uw reparatie opsturen naar het onderstaande adres. Wij adviseren om uw reparatie altijd aangetekend te versturen. Vermeld daarnaast altijd uw reparatienummer (alleen wanneer u hierover beschikt), uw contact- en adresgegevens zodat wij uw reparatie zo goed mogelijk kunnen verwerken.

Dana Juwelier
t.a.v. Reparatiedienst
Nieuwstraat 30a
5421KP Gemert
Nederland


Onze diensten en prijzen

Klik op een van de categorieën aan de linkerzijde om onze diensten en bijbehorende prijzen in te zien. Bent u op zoek naar een specifieke dienst maar staat deze er niet tussen? U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw horloge, armband, ring, ketting of andere sieraad/accessoires? Onze ervaren en gespecialiseerde reparateurs hebben jarenlang kennis opgebouwd omtrent het repareren van duizenden verschillende soorten horloges en sieraden.

Klik op een categorie in het linkermenu om een overzicht inclusief kostenindicaties op te vragen van onze diensten.