Horloge-Bandjes.nl
Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen
  Sinds 1991 dé specialist in horlogeonderdelen
  +24.000 horlogeonderdelen van +50 merken
  Eigen horloge reparatie atelier

Onze eigen horlogereparatiedienst

Sinds 1991 voeren onze eigen horlogemakers dagelijks allerlei soorten reparaties uit aan horloges van verschillende merken. Alle horlogereparaties worden uitgevoerd in ons eigen reparatieatelier in Gemert, Noord Brabant. Benieuwd wat wij voor jouw horloge kunnen betekenen? Lees dan verder op deze pagina voor meer informatie over onze horlogereparatiediensten en -services.

Belangrijke mededeling

Vanaf januari 2020 is het niet meer mogelijk om je horloge reparatie af te geven in Gemert. Je kunt je horlogereparatie vanaf heden op de volgende manieren bij ons aanmelden:

 • Iedere zaterdag staan wij met een kraam op de weekmarkt in Helmond. Hier kun je je horloge tussen 8:30 en 16:00 afgeven voor reparaties. Je horloge kun je, nadat de reparatie is uitgevoerd, weer op dezelfde locatie ophalen;
 • Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, je kunt natuurlijk ook gewoon altijd je horloge naar ons opsturen voor reparatie. Stuur ons een e-mail en wij sturen je de juiste instructies.

Indien je vragen hebt omtrent bovenstaande, vragen wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Alle soorten reparaties mogelijk

Of het nou gaat om een barst in je horlogeglas, een lege batterij, een kapot of beschadigd horlogebandje of losliggende wijzers: onze horlogemakers hebben jarenlange ervaring en kennis opgebouwd omtrent iedere reparatie die je je maar kunt bedenken. Een korte lijst met enkele veelvoorkomende horlogereparaties die ons reparatiedienst de afgelopen jaren heeft aangeboden:

 • vervangen van het horlogeglas;
 • vervangen van de horlogebatterij;
 • vervangen van de horlogeband;
 • vervangen van de kroon en/of stift;
 • vervangen van het uurwerk;
 • vervangen van de kastdekselpakking of waterdicht maken;
 • vastzetten van losgekomen wijzers;
 • .. en nog veel meer!

Onze horlogemakers kijken altijd samen met je naar een geschikte oplossing en geven eerlijk advies. Onze reparatiedienst gaat door waar anderen stoppen.

Al tienduizenden tevreden klanten

Omdat wij sinds 1991 horlogereparaties uitvoeren, hebben wij inmiddels tienduizenden horloges van tevreden klanten wereldwijd mogen repareren. Omdat wij als geen ander beseffen dat uw horloge naast een commerciële waarde ook een emotionele waarde kan bevatten, gaan wij tot het uiterste om uw horloge weer nieuw leven in te blazen. Uiteraard altijd met de hoogste zorg en aandacht, zodat u snel weer kunt genieten van uw prachtige horloge. Wij verwijzen u graag door naar de vele duizenden positieve reviews die u online kunt vinden over ons bedrijf bij het maken van een keuze.

Bijna alle merken mogelijk

Onze horlogemakers repareren in principe alle horloges van ieder merk, met uitzondering van enkele merken als Apple en Garmin. Voor de meeste merken hebben wij directe toegang tot de originele onderdelen zodat de binnenkant van je horloge origineel blijft.

Tissot
Rado
Tag Heuer
Certina
Hamilton
Calvin Klein
Citizen
Seiko
Breil
Fossil
Diesel
Emporio Armani
Armani Exchange
Michael Kors
Skagen

Horloge onderhoudsbeurten

Ook op het gebied van preventiviteit bieden wij diensten en services aan, namelijk horloge onderhoudsbeurten. Afhankelijk van het merk en model van je horloge, kunnen onze horlogemakers een onderhoudsbeurt uitvoeren aan je horloge zodat eventuele problemen op tijd getackled kunnen worden. Bij een onderhoudsbeurt controleren onze horlogemakers o.a.:

 • de waterdichtheid van je horloge;
 • de staat van je batterij;
 • de staat van je uurwerk;
 • eventuele signalen van (mogelijke) slijtage;
 • aanwezigheid van vocht of vuil

Het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt wordt geadviseerd voor horloges die vaak gedragen worden of horloges die waterdicht horen te zijn. Voor waterdichte horloges adviseren onze horlogemakers om deze minimaal tweemaal per jaar te laten controleren.

Vrijblijvend advies of contact opnemen

Wil je vrijblijvend advies ontvangen of heb je vragen over een specifieke reparatie aan jouw horloge? Neem dan contact op met onze horlogereparatiedienst.