Hoe beoordeel je de informatie op deze pagina?

Feedback versturen

Het grootste aanbod merk-onderdelen online

Ons aanbod originele horlogeonderdelen is de grootste die online te vinden is. Als erkende dealer van alle merken die wij aanbieden, kunnen wij je altijd het beste advies geven en je de juiste onderdelen leveren voor jouw merkhorloge.

Je bestelling retourneren

Wanneer de bestelling niet voldoet aan uw wensen, dan helpen wij graag mee aan een oplossing. Hieronder ziet u enkele oplossingen. Als u er niet uitkomt, staat onze klantenservice klaar om u te woord te staan. Klik op de onderstaande link om direct naar klantenservice te gaan:

Klik hier om direct naar de klantenservice te gaan

Vergoeding aankoopbedrag

Als u niet tevreden bent met het door u besteld artikel(en), dan mag u het binnen 30 dagen na ontvangst retourneren aan ons. Voor ons is het belangrijk dat u in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de e.v.t. verpakking, zodat wij het product daarna opnieuw kunnen aanbieden.

Stuur een email naar support@worldofwatchstraps.com waarin u het volgende vermeldt:

  • Uw naam
  • Uw ordernummer
  • Welk(e) product(en) u wilt retourneren
  • Niet verplicht, wel handig: De reden van uw retournering

Wij adviseren u een kopie van de originele pakbon mee retour te sturen: hier staan namelijk alle bovenstaande gegevens op vermeld en dit zorgt er voor dat wij uw retour zo goed en snel mogelijk kunnen afhandelen.

U kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in originele verpakking terugsturen naar het onderstaande adres. Wij zullen na ontvangst het door u betaalde bedrag terugstorten op uw rekening. De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening.

World of Watch straps
t.a.v. Retouren
Nieuwstraat 30a
5421KP, Gemert
Nederland

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kostenloos voor de consument.

Vergoeding kosten voor retourneren
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. In de meeste gevallen kunt u echter uw bestelling kostenloos retourneren door de tekst Retour afzender te vermelden op de originele envelop en deze af te geven bij een PostNL afgiftepunt. Moet u uw bestelling retourneren omdat u een verkeerd product ontvangen heeft door een fout van ons? Dan vergoeden wij uiteraard altijd de gemaakte kosten voor het retourneren.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Omruilen van bestelde artikelen

Wanneer u een verkeerd artikel heeft besteld en dit wilt ruilen tegen een ander product is dit uiteraard geen enkel probleem, echter verzoeken wij u dan om een mail naar support@worldofwatchstraps.com te sturen waarin u het volgende vermeldt:

  • Wat er mis is aan het door u ontvangen artikel
  • Wat u graag wenst te ontvangen nadien u het geretourneerd heeft

Herroepingsformulier Consumenten

Via de onderstaande link vindt u het herroepingsformulier voor consument:

Klik hier voor het European Returning Consumer Form

Garantie

Op de bij ons bestelde artikelen zit garantie, bekijk het onderstaande schema om te zien hoelang er op uw artikel garantie zit:

Complete horloges: 2 jaar vanaf aankoopdatum
Horlogebandjes: 3 maanden (coulance)

Neemt u alstublieft contact op met support@worldofwatchstraps.com indien u vragen heeft over de garantievoorwaarden van uw product. Wij staan altijd klaar om een passende oplossing te beiden voor ieder probleem of schade aan de door u bestelde artikelen.