DKNY horlogebanden

DKNY horlogebandjes bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! In ons ruime assortiment vindt u diversen populaire en minder populaire DKNY horlogebanden. Wij laten uw DKNY horlogebanden gratis thuisbezorgen, maar ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant) is ook een optie. Vragen omtrent uw DKNY horloge beantwoorden wij graag, ook kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar een nieuw horlogebandje voor uw DKNY Horloge.

Bent u op zoek naar een DKNY horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw DKNY horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een DKNY onderdeel

Items 1 to 16 of 360 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 360 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

DKNY horlogebanden Donna Karan International is één van de toonaangevende merken van de mode kleding, accessoires en lifestyle. De missie van de Donna Karan Company, als een ontwerp-gedreven bedrijf, is de internationale impuls van New York in het ontwerp, de marketing en de levering van een complete lifestyle systeem vormen voor een wereldwijd klantenbestand. De hoogste normen van creativiteit, integriteit, kwaliteit en innovatie worden toegepast op hun producten en concepten. Eenvoudig gezegd, DKNY is de energie en de geest van New York, die International, eclectisch, leuk, snel en echt is. DKNY richt zich op de echte behoeften van mensen overal, van werk naar weekend, jeans tot 's avonds. Zowel modieus als vriendelijk, DKNY levert consistent zijn unieke mix van stijl over de hele wereld.