Jacob Jensen horlogebanden

Jacob Jensen horlogebanden bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een groot assortiment populaire tot minder populaire Jacob Jensen horlogebandjes aan. Bij ons heeft u de keuze om uw Jacob Jensen onderdelen gratis te laten thuisbezorgen of zelf te komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant). Wij helpen u zoeken naar een nieuw horlogebandje voor uw Jacob Jensen horloge en beantwoorden al uw vragen omtrent uw Jacob Jensen horloge. U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Jacob Jensen horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Jacob Jensen horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Jacob Jensen onderdeel

Items 1 to 16 of 63 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Items 1 to 16 of 63 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Jacob Jensen horlogebanden Jacob Jensen was een industrieel ontwerper en geboren in Denemarken in 1926. Hij hield zich in eerste instantie voornamelijk bezig met het ontwerpen van meubels en andere huishoudelijke voorwerpen. Pas later startte hij zijn eigen studio. De principes van Jacob wat het vernieuwende design betrof, nam Timothy over, maar hij gaf er op zijn beurt wel een nieuwe, moderne draai aan. En dat design zie je vandaag de dag nog steeds terug in de Jacob Jensen horloges en horlogebandjes van deze Deense ontwerpers.