Lorus horlogebanden

Lorus horlogebanden bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een groot assortiment populaire tot minder populaire Lorus horlogebandjes aan. Bij ons heeft u de keuze om uw Lorus onderdelen gratis te laten thuisbezorgen of zelf te komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant). Wij helpen u zoeken naar een nieuw horlogebandje voor uw Lorus horloge en beantwoorden al uw vragen omtrent uw Lorus horloge. U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Lorus horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Lorus horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Lorus onderdeel

Items 1 to 16 of 70 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 70 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lorus horlogebanden Lorus is een merk van Seiko Watch Corporation of America. Lorus werd voor het eerst gelanceerd in Europa in 1982 om de al populaire Pulsar en Seiko merken aan te vullen. Lorus was meteen een succes, ze bieden niet alleen betaalbare producten, maar ook producten met hoog design en technologische kwaliteiten. Door te profiteren van de enorme verplichtingen en technologische vooruitgang gemaakt door de Seiko Corporation, kan Lorus nu Kinetic horloges in haar collectie bieden, naast alle standaard functies zoals zonne-energie,digitaal, duo-display en alarmen.