Prisma horlogebanden

Uw Prisma horlogeband bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een ruim assortiment Prisma horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen. U kunt uw Prisma onderdelen zelf komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant) of het gratis laten thuisbezorgen. Bent u op zoek naar een nieuw horlogebandje voor uw Prisma horloge of heeft u vragen omtrent uw Prisma horloge? U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Prisma horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Prisma horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Prisma onderdeel

Items 1 to 16 of 17 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 16 of 17 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Prisma horlogebanden bestel je bij Horloge-Bandjes.nl De eerste Prisma horloge werd geproduceerd in 1948 met de wens om goed uitziende horloges te leveren met kwaliteit en eerlijke prijzen. Sinds de oprichting van het merk zijn dat de fundamentele kernwaarden. De passie is diep geworteld in de Nederlandse cultuur. Eenvoudig, eerlijk en betrouwbaar. In de loop der jaren is Prisma uitgegroeid tot een bekend horlogemerk in Nederland. Prisma horloges zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zoals roestvrij staal en titanium. Bovendien hebben sommige modellen saffier glas, de sterkste en duidelijkste glas dat bestaat. Horloges met 10 ATM of zelfs 20 ATM waterdicht zijn geen uitzondering. Een mooi horloge is een prachtige uitdrukking van karakter. Het maakt niet uit wat je doet in het dagelijks leven, Prisma heeft de juiste horloge voor u.