Seiko horlogebanden

Uw Seiko horlogeband bestelt u natuurlijk bij Horloge-Bandjes.nl! Wij bieden een ruim assortiment Seiko horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen. U kunt uw Seiko onderdelen zelf komen ophalen in onze winkel Dana Juwelier te Gemert (Noord-Brabant) of het gratis laten thuisbezorgen. Bent u op zoek naar een nieuw horlogebandje voor uw Seiko horloge of heeft u vragen omtrent uw Seiko horloge? U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Bent u op zoek naar een Seiko horlogeband, of een ander horlogeonderdeel voor uw Seiko horloge, maar kunt u een specifiek model niet vinden in onze webshop?
Klik dan op de onderstaande knop om een prijsopgave op te vragen voor het model waar u naar op zoek bent. Wij zullen deze offerte dan doorgaans binnen 24 uur beantwoorden met een beschikbaarheid en prijs van het door u gevraagde onderdeel.

€ Prijsopgave opvragen voor een Seiko onderdeel

Items 1 to 16 of 354 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 354 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Seiko horlogebanden De Seiko Holdings Corporation meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen en ontleent zijn bekendheid aan zijn polshorloges. Seiko werd in 1881 opgericht. Elf jaar na de oprichting begon de productie van klokken onder de naam Seikosha. De Seiko Corporation ligt ten grondslag aan de huidige Seiko Group, die uiteenvalt in de Seiko Holdings Corporation, Seiko Instruments en Seiko Epson. Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Daarnaast draagt Seiko zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen.